Acasă

Despre noi

Înființat în anul 2010, Institutul Economic Român este o organizație independentă, non-profit, neguvernamentală care urmărește creșterea calitativă a politicilor publice cu impact socio-economic, prin programele sale și prin expertiza specifică, oferită factorilor decizionali din domeniul public și privat, precum și al societății civile.

Valorile noastre sunt profesionalismul, experiența și solidaritatea socială.

Acțiunile noastre urmăresc schimbul de idei şi informaţii pe teme reflectând realităţile socio-economice, culturale, de interes public şi de afaceri, actuale şi de perspectivă în România.

Furnizăm asistență tehnică pentru Autoritățile de Management și Organismele Intermediare ale Programelor Operaționale.

Ajutăm antreprenorii să își dezvolte afacerile.

Contribuim la organizarea de manifestări culturale, ştiinţifice şi artistice, organizăm conferințe, simpozioane și mese rotunde pentru dezbaterea tematicilor noastre.

Institutul Economic Român

soluții durabile pentru o economie competitivă

Versiunea de debut a acestui site web a fost creată în contextul unui proiect susținut financiar prin intermediul Fondului European de Dezvoltare Regională – Programul Operațional pentru Creșterea Competitivității Economice.

Conținutul materialelor nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României. Pentru informații detaliate despre programele cofinanțate de Uniunea Europeană vizitați www.fonduri-ue.ro

copyright © Institutul Economic Român 2024